Äkkilähtöjä kulttuuriin

Linnateatterin rakennus TurussaSain viime perjantaina sähköpostia. Jälleen ensi keskiviikkona olisi rohkeille ja kulttuurinnälkäisille tarjolla äkkilähtö kulttuurin pariin. Kyseessä on siis Extempore.fi-niminen sivusto, joka myy ns. Sika säkissä -tarjouksia erilaisiin kulttuuriesityksiin ja ravintolaillallisiin. Useimmat ovat Helsingissä, mutta aina välillä iloksemme tupsahtaa tarjous myös tänne Turkuun.

Tarjoukset ovat voimassa vain tietyn ajan ja useimmiten lähipäiville. Kulttuuritarjouksista kerrotaan päivämäärä, kellonaika ja se, mitä aihealueita esitys käsittelee. Olen myös huomannut, että useimmiten mainitaan, että esitys on korkeintaan noin puolen tunnin matkan päässä Turun keskustasta.

Hauskinta näissä tarjouksissa on, kun päätyy katsomaan esityksiä, mihin ei muuten tulisi lähdettyä. Aiemmin olen ollut mm. katsomassa Turun Nuoren Teatterin Kaarnaa ja stand up -illassa.

extempore

Tällä kertaa olisi luvassa ihmissuhteita, avioliittoa, rakkautta ja huumoria sisältävä esitys. Eihän sitä muuta voinut kuin klikata liput ostoskoriin! Maksusuorituksen jälkeen esitykseksi paljastui Linnateatterin Rantarouvat, joka on pyörinyt teatterissa jo viime lokakuusta.

Linnateatterin rakennus TurussaKoitti odotettu teatteri-ilta. Liput sai lunastaa näppärästi teatterilta henkilökohtaista koodia vastaan. Esitys oli Lauri Nurksen ohjaama ja Anna-Leena Härkösen juuri Sinikka Sokalle ja Jaana Saariselle kirjoittama hupailu aika rankoistakin aiheista. Hurttia huumoria riitti, eikä dramaattiselta loppuratkaisultakaan vältytty. En välttämättä olisi mennyt katsomaan tätä esitystä muuten, joten oikein hauska kokemus!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: