Dragshown pauloissa Linnateatterissa

Divet-JukkaK-kuva Alex Aalto (1)
Kuva: Alex Aalto

  *yhteistyössä Linnateatterin kanssa

Viime viikolla pääsimme Susannan kanssa nauttimaan huikaisevan häikäisevästä showsta Linnanteatterin teatteriravintolassa. Jukka K. & Divet -dragshow oli osa Linnateatterin järjestämää bloggaajailtaa, johon myös meidät oli kutsuttu. Noloa tunnustaa, mutta tämä oli meille molemmille ensimmäinen dragshow, joten innokkaina odotimme mitä tuleman piti. Ja huh, millainen esitys olikaan luvassa: glitteriä ja kimallusta, säihkyviä sääriä, nopeampaakin nopeampia roolivaihtoja, euroviisutunnelmaa, tuulikoneen mukana liehuvia helmoja ja kutreja sekä vielä vähän lisää paljetteja ja kimallusta!

Turkulainen dragartisti  Marko Vainio eli Miss Divet ja dragartisti Jukka Kuronen eli Jukka K. ovat molemmat alansa huippuja ja sen näkee esityksestä. Esitys vie mukaansa ja karikatyyriset henkilöhahmot ovat viimeisteltyjä ja helposti tunnistettavissa. Näimme lavalle nousevan yhä loistavia tai vähän jo himmenneitä tähtiä Suomen entisistä euroviisuedustajista kansainvälisiin musiikkimaailman huippunimiin. Eikä diivojakaan lavalta puuttunut, kun muun muassa Shakira, Celine Dion ja Tina Turner nousivat estradille. Yleisön hurmasivat niin Antti Tuisku kuin Paula Koivuniemi. Ja kyllähän lavalle myös eräs presidenteistämmekin eksyi. Vaikka kaikki menneen ajan tähdet eivät olleet meille eturivissä istujille tuttuja, se ei tunnelmaa haitannut.

Esityksessä ehdottomasti parasta, kaiken kimalluksen lisäksi, oli se käsittämätön energia, joka esiintyjistä huokui. Myös yleisön läsnäolo oli välitöntä. Yleisö tiesi mitä odottaa ja esiintyjät tarjosivat katsojille juuri sitä mitä he kaipasivat. Kun valot esityksen jälkeen teatteriravintolassa syttyivät, jäi esityksen luoma tunnelma vielä ilmaan. Vaikka kesäillassa kotiinpäin kulkiessa idea omasta paljettimekosta hiipui, tuntui dragshown vetovoima ja herskyvä huumori poskilihaksissa vielä seuraavana päivänä.

Lisää Linnateatterin bloggaajaillan tunnelmista voit lukea muista Varpublogeista. Blogeista kannattaa ainakin kurkata kuvat Linnateatterin tarjoamasta herkullisesta kevätmenusta ja tärpit tämän vuoden hauskimpaan kesäteatteriesitykseen, josta myös saimme esimakua illan aikana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: