Kierrättäjän unelmaviikonloppu – muutama menovinkki Turussa

Nyt viikonloppuna 26. – 28.5.2017 hemmotellaan taas secondhand-tavaran myyjiä ja ostajia varsinkin Turussa. Lauantaina on luvassa puistot ja kadunvarret valtaava Siivouspäivä ja katumarkkinoita ja pihakirpputoreja sunnuntaina!

Huominen siivouspäivä muuttaa kaupungit yhteisiksi kirpputoreiksi. Siivouspäivän ideaanhan kuuluu, että kuka tahansa voi pystyttää myyntipisteensä haluamaansa paikkaan Siivouspäivän, liikennesääntöjen ja hyvien tapojen mukaisesti toki. Tämä riemastuttava ja kaappeja puhdistava päivä on levinnyt koko Suomeen, mutta tässä muutama kiinnostava vierailukohde Turussa kulkijoille. Lisää myyntipaikkoja löytyy Siivouspäivän omilta sivuilta:

  • Kupittaanpuisto. Siivouspäivinä Kupittaanpuiston käytävät ja nurmialueet täyttyvät myyntipöydistä ja -vilteistä. Mikä olisikaan parempi paikka tehdä löytöjä ja ulkoilla samalla kuin Turun vanhin ja laajin kaupunkipuisto?
  • Fortunakorttelin pihakirppis. Kirppis pidetään KUI Designin Local Shopin ja Klo Designin myymälän pihalla. Kirppiskierroksen jälkeen voi käydä hankkimassa pihan kaupoista paikallista designia kesäviemisiksi tai itselle samalla kertaa!
  • Merikeskus Forum Marinumin kokoustila Messissä myydään museokaupan edellisen kauden tuotteita, käsikirjaston poistokirjoja ja vanhaa näyttelyrekvisiittaa. Lisäksi piha-alueelta löytyy myös muita kiinnostavia myyntipisteitä.
  • Suunnittelijapariskunta Saana ja Olli järjestävät Sample Sales -tapahtuman omalla työhuoneellaan Kolmiolla. Myynnissä on mm. yksittäiskappaleita, kakkoslaatuja, protoja edullisesti ja normaalitkin Saana ja Olli -tuotteet  myydään alennetuin hinnoin. Lisätiedot kannattaa katsoa täältä.

Ja jos ei jo lauantaina saanut kirppistelyähkyä itselleen, on samaa herkkua luvassa lisää sunnuntaina! Nimittäin tuolloin vietetään Portsan perinteisiä katumarkkinoita Puutarhakadulla, Henrikin pihakirppistä Henrikinkadun puutaloidyllissä ja Piispankadun pihakirppistapahtumaa  siinä aivan naapurissa. Kirsikkana kakun päällä sunnuntaina vietetään myös Kaupunginosaviikkojen Raunistulapäivää, jolloin tuo kiemurainen ja kaunis puutalokaupunginosa on täynnä elämää. Luvassa on niin aamujoogaa, pihakirppiksiä ja kasvienvaihtoa kuin opastettuja kävelykierroksiakin.

Aurinkoista viikonloppua, onnekkaita löytöjä ja voittoisia myyntihetkiä kaikille!

keväinen kirppisviikonloppu

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.